BLI PARTNERVARFÖR SKA VI BLI PARTNERS?

Genom ett partnerskap får era medarbetare en fantastisk möjlighet att inspirera framtida talanger och bidra till social hållbarhet. Undersökningar visar att volontärarbete på arbetstid ökar välmåendet bland medarbetarna och att allt fler vill jobba på företag som tar ett samhällsansvar. Genom att engagera er som partner bidrar ni dessutom till en långsiktig kompetensförsörjning.

TYDLIG AFFÄRSNYTTA

Tydlig affärsnytta


Allt fler företag vill vara med och ta ett större socialt och miljömässigt samhällsansvar och ser en tydlig koppling till långsiktig lönsamhet och affärsnytta. Större företag ska dessutom beskriva sitt hållbarhetsarbete och påverkan på omvärlden i årliga hållbarhetsrapporter.

KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Kompetensförsörjning


Samverkan mellan skola och näringsliv är avgörande för att eleverna ska få en bra start i yrkeslivet.  Samverkan är också ett verktyg för att  underlätta företagens rekryteringar.

ENGAGERA MEDARBETARE

Engagera medarbetare


→Motivera unga att söka till er bransch

→ Engagera och behålla talanger

→ Kompetensutveckling

→ Välmående

→ Stolthet

DET ÄR SUPERKUL!

Det är superkul!


Att få bryta sin vardag och inspirera unga är fantastiskt roligt. Kom och testa, vi lovar att du kommer tillbaka till jobbet med ett leende

VÅRA PARTNERS

Vi är noga med vilka företag vi samarbetar med. Här nedan ser du våra fantastiska partners, som alla har ett genuint intresse för unga och för en hållbar framtid.

VAD SÄGER VÅRA PARTNERS?

Att tillsammans med NEXTAR få vara med och inspirera ungdomar och ge dem drömmar för framtiden, känns otroligt kul för oss att kunna bidra på det sättet och på så sätt skapa en hållbar framtid.


Kristian Sandahl

Scandic

IFK Göteborg är jätteglada och jättetacksamma över att ingå ett samarbete med NEXTAR.

IFK Göteborg vill vara med och bidra så att fler unga kommer ut i arbetsliv och skapar drömmar och framtidshopp.


Elisabeth Anderton

IFK Göteborg

Alla barn ska klara skolan, därför samarbetar vi med NEXTAR. Det fina är att det är på individnivå och att man samarbetar med föräldrarna och kommer ha skolvärdar på skolorna.


Lisa Bragée

Länsförsäkringar

BOKA ETT MÖTE

Så berättar vi hur vi tillsammans kan

inspirera unga!

 
 
 
 
 
 

Fyll i formuläret eller kontakta mig

ISAAC Haasén

Telefon: 010-3001202
unsplash